this time baby I'll be bulletproof

Dör seriöst den här veckan. DÖR. För mycket i skolan för mig. Jävla jobb på fredag också. Vill inte jobba. Längtar verkligen till 19.00 på fredag för då får jag helg på riktigt. Maskeradfest på kvällen och sen tidigt på lördagen åker jag till Göteborg och "lever livet". Kommer bli bäst tror jag.

-


Se vad min mamma köpt till mig. Gulligt.

0850553005

0850553005 ringde mig nyss men jag hann inte svara så jag sökte på supersök på eniro och fick fram flera olika sidor där det stod att man inte ska svara om det numret ringer och på några andra sidor stod det att man ska svara för det är tydligen en telefonförsäljare som ringer och då ska man ha kul och skoja lite med den och låtsas att man är intresserad av att köpa det telefonförsäljaren säljer fast sen tacka nej efter ett långt samtal fast nu hann jag ju inte svara så det spelar ingen roll.

should have taken acid with you

Bjöd Daniel på bio igår. Vi såg I rymden finns inga känslor.
Idag måste jag plugga. Har verkligen skjutit upp allt och får panik bara jag tänker på det. Bäst att jag börjar med allt nu så jag kanske får en liten paus över till annat ikväll.

Och just det. Etage i fredags var hur kul som helst. Mycket bra folk och mycket dans.

like you, like you, I like you

Träffade Ullis en stund igår. En mycket bra stund var det. Sen var jag tvungen att gå på ett personalmöte. Vi fick provsmaka en ny hamburgare.

Nu på fredag är det Adrian Lux på Etage. Ska dit om man nu kommer in. Nästan 600 har tackat ja på facebook, men endast 300 får plats enligt min syster så får se hur det blir. Festligt blir det nog vilket fall som helst.

festen är över

Är hos pappa. Ligger i sängen med datorn och äter godis. Det är fullt av kartonger i mitt rum för de ska flytta in till Ludvika. Ska åka tillbaka till Falun om någon timme. Ska rösta sen. Blir nog miljö. Inte säker än men det lutar åt det.

make a plan to love me

Nu vill mamma att jag ska börja ta mer ansvar och städa mer av huset. Tycker det är orimligt att jag ska städa delar av huset jag inte ens använder mig av eller stökar ner. Jag kan väl sköta mitt så kan hon och Anders sköta sitt. Trivs bra med hur jag har det nu även om en del anser att jag är bortskämd. Städar så det räcker på McDonalds ju.

Kollade när Gudrun Schyman höll tal idag förresten. Det var skoj.

RSS 2.0