-

Godiset kostade bara 2.90/hg på Ica idag så jag köpte ett kilo. Värt.

harry potter och dödsrelikerna

Igår var jag på nattbio med Edit. Vi såg Harry Potter, 7e filmen del 1. Den var verkligen jättebra. Dock var den väldigt läskig. Mycket läskigare än de tidigare filmerna. Känner ett sug efter att läsa alla böcker igen. Har dock en hög med böcker jag tänkt läsa innan, men struntar nog i dem och hoppar direkt till Harry.

puss


-

Fitta vad tråkigt det är med idéhistoria, svenska och matte. Har som tur är Harry Potter att se fram emot imorgon.

om du på lyckan väntar så ska du finna den en gång



Såg på Askungen igår. Disney är bäst.

dina färger var blå

Fick min lönespecifikation nyss. De har börjat dra skatt igen. Gillar det inte. Kommer inte tjäna över 17 999 kr under det här året, så ska inte behöva betala skatt. Behöver ju alla pengar jag kan få nu till jul.

blommor och träd - det vackraste man kan se

Fick i mig lite öl i fredags och det kändes så bra. Gott var det minsann. Idag har jag julpyntat lite smått och bakat lussekatter. Har dock inte pluggat vilket egentligen borde fått prio 1 under helgen, men det går helt enkelt inte att ägna en helg till plugg för min del. Inte ens söndagar. Ska lära mig någon dag.

-


Min gosiga halsduk är klar. Passar bra nu till vintern. Det ligger snö på marken.

I want the world to stop

Ligger på magen i sängen och skriver ett arbete i Naturkunskap om elektromagnetisk växelverkan. Riktigt tråkigt, men jag smaskar på Plopp, min favoritchoklad, så jag står åtminstone ut. Är ändå snart klar. Har dock några sidor matte att arbeta med också, som måste bli klara innan lektionen imorgon. PLUS att jag måste komplettera en gammal geografiuppgift. Det var inte väntat. Gillar inte att jag uppenbarligen blivit sämre i skolan. Tycker att jag åtminstone borde fått godkänt.

I didn't see it coming

Stickade en mössa igår som inte alls blev så bra. Eller så är det bara jag som ser ut knäpp ut i den.
Ska träffa Ellen ikväll. Fika och sen film tror jag. Jobb imorgon och även på söndag, så inget festande för min del under det här lovet. Trist. Till och med min mamma har festat mer än mig den här veckan. Orättvist.
Det borde vara tvärtom - hon som jobbar och jag som festar.

trouble's never far away when you're around

Har stickat klart den mörkblå halsduken nu. Kanske blir julklapp.
Sett klart på alla avsnitt av Mysteriet på Greveholm. Älskar julkalendrar. Ska nog börja kolla på en annan nu. Tomtemaskinen kanske. Den är min favorit av alla.

RSS 2.0