-

Så trött på att jobba. Trots att jag har korta pass, det längsta den här veckan är på 5 timmar (imorgon), så tycker jag det är drygt. Blir så trött i kroppen av att stå hela tiden. Längtar till nästa vecka. Då blir det endast jobb på söndagen. Resten av veckan består av festival och kalas. Kommer bli så sjukt bra.

Fick en underbar present på posten idag. Så himla fin.

you're the one for me fatty

Träffade Ullis, Edit och Felix igår. Vi trallade runt på stan en sväng. Vi tog oss en middagspaus och på kvällen möttes jag och Edit igen. Vi cyklade hem till Felix där vi såg på Avatar. Sen tog vi en lång nattpromenad.

Vaknade idag med lite feber. Har blivit riktigt förkyld, men hinner förhoppningsvis bli frisk tills måndag. Då är det ju jobb som gäller igen. Hela veckan förutom en paus under midsommar. Då bär det av till Gävle och Hanna för fest.

Hade förresten en spelkväll hos Ellen för några dagar sen. Spelade kubb, charader och ett tvek-spel bland annat. Gillar spelkvällar. Föredrar det framför att bli full. Så himla trött på att vara full. fast längtar mycket till Peace and Love. Då ska jag inte vara nykter en endaste sekund.

I know it won't take you long to make me smile

Kollade på studenten i fredags. Verkar helt underbart.
Var på fest hos Ellen på kvällen. Vi drog vidare in till Trotzgatan där det var en annan fest. Riktigt kul. Dock drog jag hem tidigt eftersom jag jobbade på lördagen. Ville inte vara alltför bakis.
Igår efter jobbet drog jag och Edit till Emil och firade honom. Han fick en Emil-skiva. Den var rätt svängig. Träffade Carl senare på kvällen och vi såg Den utvalde.
Idag har jag jobbat. Daniel är här nu. Vi ska se på film tillsammans snart.
Ledig hela veckan som kommer. Underbart.

sommarlov

Har äntligen fått sommarlov. Då känner jag inte den där sommarlovskänslan jag brukar ha. Fick hur som helst bra betyg. Det är bra antar jag.

Lite besviken över att Kommun ställt in på Emmaboda. Hade gärna velat se.

I'm trying to figure out just what to do

Har fått en arbetstid under Peace & Love och en den 28e juli då jag ska åka till Emmaboda. Måste kunna byta bort tiderna. Märkte också att chefen stavat fel på mitt efternamn. Det står Elkund och inte Eklund. Pinsamt!

Var för övrigt en mysig dag. Först med klassen i Kolgårn och sedan med skolan ute i Roxnäs. Såg även mösspåtagningen igår och det var underbart att se alla studenter. Vill jag också.

-

Har haft en nykter helg och det har varit fint. I fredags blev Sebbe jättefull och det var skoj. I lördags grillade vi och sen var vi på fest hos Åsa. Det var skoj det också.

Jobb imorgon.

better than love

Var på Husgården i lördags med Hanna. Vi var där till fem och jävlar vad kul vi hade. Jag kan inte påstå att jag minns mycket för blev tydligen full. Fick för mig att någon tagit mitt ciggpaket som jag inte ens öppnat. (Ciggpaketet hade jag öppnat och förmodligen rökt upp. Bjöd tydligen rätt flitigt också). Sen var jag jätteorolig över att jag och Hanna följde med Simon i taxi, eftersom vi då lämnade cyklarna vid Husgården. På söndagsmorgonen vaknade jag och sa till Hanna att vi måste hämta cyklarna. Hanna berättade då lugnt och fint att de stod hemma. Inte fan hade vi cyklat i lördags heller. Tokigt att jag fått för mig det.

Hur som helst så var kvällen fin. Dansade och hade en grym kväll. Nu var det för en gångs skull kul att dricka. Kul att vara full.
Dock sög det att vara bakis. Var nog fortfarande full när jag vaknade.

RSS 2.0