I wanted you to feel the same

Vilka dagar det har varit och nu är jag plötsligt framme vid Emmabodaveckan. Otroligt vad tiden går.

Förra veckan på onsdagen var vi hemma hos Edit och drack vin. Det var en fin kväll och vi avslutade den på Pitchers.

På torsdagen tog jag tåget till Gävle och träffade Ylva och Matilda. Vi satte oss på en brygga och drack öl och rökte cigaretter. Mot natten tog vi bussen till Matildas kolonilott. Vi tog ett nakenbad och sen låg vi och såg på Skins tills vi somnade.

På fredagen åkte jag till Falun och åkte sedan tillbaka till Gävle. Träffade Hanna och Simon en snabbis och mötte sedan Matilda och vi åkte till Alma där vi förfestade. Lite innan elva åkte vi in till stan och gick in på Goya, en klubb. Jag blev jättefull och hade jättekul. Det blev efterfest i en danslokal av något slag och kvällen avslutades sen med nattbad vid Matildas kolonilott. Hade en perfekt kväll.

Nu är det plötsligt måndag och imorgon ska jag jobba 17:00-00.00 vilket suger. Sen går mitt tåg till Emmaboda 03:34. Underbart. Dock synd att det ska regna under Emmaboda. Förra året var vädret perfekt.

one look at you and heaven's on fire

Hänt lite grejer. Har till exempel varit i Gävle och hängt med Ylva under några timmar. Har blivit klippt av Hanna. Har varit på Husgården men minns inte alls mycket därifrån för jag var jättefull men den kvällen var ändå så himla bra. Har klippt i lite kläder. Har firat Hanna som numera är 20 år. Har träffat Moa och vi var ute i stormväder. Har blivit nästan pank. Har träffat Anna och vi gick runt på Knutsbo. Har haft det så jävla bra. Så himla skönt med sommarlov.

now I'm just crazy

Tog mitt första dopp för iår idag (eller nja, igår blir det väl).
Såg även finalen i fotbollsvm. Inte visste jag att att jag skulle kunna roas av fotboll.

dancing on my own

Såg Eclipse med Edit, Sean och Felix igår. Var inte på Twilighthumör (haha) så tog filmen väldigt oseriöst och såg den mest som skrattretande. Antar att den är bättre än vad jag tyckte att den var.

Under midsommar var jag hos Hanna. Vi var i Gävle och sällskapet bestod av oss och 4 andra. Hade en riktigt kul kväll. Roligast hade vi nog på balkongen. Utgången hade vi kunnat strunta i, men var ändå skoj.

Mamma har köpt en ny hundvalp. Molly heter hon. Så himla gullig.

peace and love

Jag har varit på festival under en veckas tid. En underbar vecka. Vet inte var jag ska börja. Det är så mycket som man glömmer. Såg några otroligt bra spelningar, däribland Vitalic. Hade världens bästa fylla just då och dansade som aldrig förr. Var nästan magiskt. Kvällen fortsatte lika bra och jag var vaken till sex då första bussen gick. Hela tisdagen var bra, bestod endast av fest. Träffade Ylva och Matilda. Var med Ylva fram tills fem på morgonen. Det började regna men det gjorde ingenting. Hade ju skydd. Såg Mew som avslutning på hela festivalen (och Jay-Z hehe) och det var fint. Kom till spelningen i slutet av Comforting Sounds och det var så vackert att springa mot scenen tillsammans med Hanna. Och just ja, Familjen och Hemmafesten var grymt under fredagskvällen. Och Mika under onsdagen. Och all jävla fest på campingen. Allt var så himla underbart. Dock hände det såklart grejer som man ångrar, men sånt är inget att bry sig om. Det som hänt upprepas inte och oavsett om en del grejer var dumma så var det jävligt kul och ändå värt. Längtar jättemycket till Emmaboda nu för det kommer bli så fruktansvärt mycket bättre. Peace and Love var grymt, men jag har haft det bättre. Varje kväll för sig var suverän, men hela veckan var endast bra. Tror hur som helst att Emmaboda blir finare. Om det nu inte regnar. Peace and Love hade ju i alla fall tur med vädret.

RSS 2.0