I only want one night together in our arms

Drack öl i fredags, åt morötter med dip igår och idag har jag handlat julklappar. Bra helg. Kollar på Skins igen. Och läser Harry Potter 7 igen. Och stickar ännu en halsduk. Vill göra allt samtidigt men det går inte. Jobb imorgon också. Hoppas det blir lugnt. Sist var jag nästan tvungen att ta hand om dt2 själv. Ville dö. Som tur slapp jag. Alltså. Slapp dö och slapp ha dt2 själv.

Det är förresten svinkallt i huset. Värmegrejen har gått sönder. Vi har brasa som tur är, så fryser inte ihjäl. Man ska väl va glad över det lilla. Fast nej. Har väl inget att vara glad över egentligen. Kanske.

in my life I love you more

Lyssnar på The Beatles och är glad över att näsblodet slutat rinna. Blödde hela dagen igår. Kanske beroende av all alkohol. Ja. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Men äh. Skulle inte tacka nej till ännu en öl och vill härifrån.

one more time

Ska ut ikväll. Ska bli skoj. Ledig för en gångs skull. Är inte den som gillar att dansa. Bara om jag får dansa löjligt och ironiskt. Får nog bli så ikväll. Ska dricka vin och ööööööööööl.

knorr

1a december och jag har sett julkalendern såklart. Första avsnittet. Verkar lovande.

RSS 2.0