popaganda

Popaganda var helt underbart. Särskilt Belle & Sebastian. Finast någonsin. Hot Chip var det perfekta avslutet. Så mycket dans. Helgen var väldigt äventyrlig. Gick vilse och hade ingenstans att sova, men på något vis lyckades vi ändå klara oss. Ser fram emot nästa äventyr, vilket nu det blir. Har inget planerat än.

-

Skulle jobbat i 7 timmar idag, men behövde bara jobba i 2. Väldigt skönt, men blir dessvärre ingen rolig lön. Tur att jag har pengar i min spargrisar.

hard to be a girl, so nice to be a boy

Sjuk kväll igår. Skulle va nykter men fick istället en gratisfylla vilket var fint. Kläder åkte av och jag kommer inte riktigt ihåg allt men det gör inget för jag hade kul.

you run, you're free, you climb and dress trees

Sitter och lyssnar på Jónsi och i skolan har vi Fish Fight på gång. Jag lever än så länge. Ska till Ellen om någon timme. Ska ha en nykter helg. Längtar till Popaganda och ångrar att jag inte var på Way out west.

oh how my heart yearns for you

Har börjat skolan nu. Känns inte kul alls. Har ingen ork till sånt där.

Har kört bil för första gången. Det var kul. Har träffat Anna litegrann och haft kräftskiva i Edits sommarstuga. Har varit hos pappa och sen har jag varit på fest i Borlänge.

Bäst att försöka få ordning på livet nu. Ska börja med att plocka ordning i mitt rum. Fast har redan tappat intresset för städning nu när Anders börjat härja med dammsugaren på övervåningen. Vill va ensam.

hand me down your love

Beställde min biljett till Popaganda idag. Så himla glad. Det kommer bli en sån bra helg det där. Dock har vi inget boende, alla hotell och vandrarhem är bokade haha, men sånt där löser sig alltid. Kommer bli så jävla bra ändå.

Har jobbat idag, bara 4,5 timmar, men det var jobbigt. Får alltid nog efter någon timme.
Träffade Ellen och Edit igår. Vi såg på Shrek 3.

Ludvika imorgon.

emmaboda



Emmaboda var grymt. Trots lite regn så var det verkligen bäst.
Cut copy var det bästa jag varit med om. Det kändes åtminstone så just då. Rex the dog, Crystal Castles, Parken och allt annat var också fint. Typ vildsvinskebaben jag blev bjuden på. Jättegod plus att jag åt upp rödlöken. Gillar inte rödlök alls egentligen. Fint att jag tycker om ketchup nu. Har aldrig gillat det förut.
Var mycket med Ylva och det var nog det bästa av allt.
Mina grannar var för övrigt rätt roliga utseendemässigt.
Fin festival. Vill dit igen. Nu väntar Popaganda hoppas jag. Måste lösa boende och allt på nåt vis bara.

RSS 2.0